TODORIĆ PRIZNAO DA JE OPOZICIJA PUKLA! I on im okrenuo leđa: Nema vam spasa, u ćorsokaku ste! (FOTO)


IZVOR: Republika/A.D. - 04.01.2024 | 18:14


Ni Vladimir Todorić više ne daje šanse i ne veruje opoziciji.

Foto: M.K./ATAImages
TODORIĆ PRIZNAO DA JE OPOZICIJA PUKLA! I on im okrenuo leđa: Nema vam spasa, u ćorsokaku ste! (FOTO)

Vladimir Todorić, advokat i politički analitičar, koji je oduvek naklonjen Đilasovoj opoziciji, konačno je priznao da su se raspali i da nasilni predvodnici ispred liste ''Srbija protiv nasilja'' ne mogu i ne treba da budu na čelu Srbije.

Naime, Savo Manojlović, koji stoji ispred pokreta ''Kreni promeni'' i dalje tvrdi da je na izborima koji su održani 17. decembra došlo do neregularnosti, te je pokušao da da savet prijateljima iz opozicije kako da se izbore protiv navodne izborne krađe.

Međutim, Todorić je na ''savete'' Manojlovića samo priznao da opoziciji više spasa nema i da su u ćorsokaku u koji su sami sebe doveli, te da je najbolje da osnuju novu stranku.

- Nema ovoj opoziciji više spasa a ni nama sa njima, tako da ne treba da se više bavite njihovim dilemama u ćorsokaku. Bolje gledajte kako da što pre osnujete novu stranku.

 

 

Podsetimo, opozicija ne može da se pomiri sa izbornim rezultatima u kojima je ubedljivu pobedu odnela lista ''Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane'', te pokušavaju na sve načine da destabilizuju zemlju, lažu narod i ruše Beograd svojim nasilnim protestima tokom kojih su Skupštinu grada Beograda uništili.

BONUS VIDEO