CRNO NA BELO! Nakon objavljivanja zvaničnih IZBORNIH PODATAKA, dokazano koliko su opozicioni istraživači JAVNOG MNJENJA iznosili LAŽNA ISTRAŽIVANJA! (VIDEO)


IZVOR: D.B. - 03.01.2024 | 08:39


Srpska naprednka stranka saopštila je sinoć da je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” sa ubedljivom razlikom pobedila na svim biračkim mestima na kojima su održani ponovljeni izbori.

Foto: ATA Images
CRNO NA BELO! Nakon objavljivanja zvaničnih IZBORNIH PODATAKA, dokazano koliko su opozicioni istraživači JAVNOG MNJENJA iznosili LAŽNA ISTRAŽIVANJA! (VIDEO)

U odnosu na rezultate izbora koji su održani 17. decembra, Srpska napredna stranka uvećala je svoju dominaciju na 70% osvojenih glasova. Najsnažnija podrška građana ostvarena je u Beloj Palanci gde je lista “Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane” osvojila 84.27 odsto glasova, a drugoplasirana je lista “Srbija protiv nasilja” sa osvojenih 3,44 odsto glasova.

Srpska napredna stranka zahvaljuje se na ogromnoj podršci i pomoći predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i narodu Srbije koji su naša snaga, pisalo je u saopštenju. 

"Nastavićemo još jače da se borimo kako bismo ubrzali ekonomski napredak Srbije, povećali životni standard građana i očuvali samostalnost i nezavisnost države, jer Srbija ne sme da stane!" - dodaje se u saopštenju. 

I nakon što su sinoć objavljeni zvanični rezultati, nismo mogli a da se ne osvrnemo na podatke koje su pojedini predstavnici opozicije objavljivali. 

Naime, opozicioni istraživači javnog mnjenja, među kojima su Jovana Vukmirović iz STAT-e i Đorđe Vukadinović iz NSPM-a su objavljivali podatke koji nisu imali veze sa realnim stanjem, pa je tako Vukmirović bez konkretnih brojki ali je tvrdio da opozicija i "matematički i analitički pobeđuje" i da će zbir SNS+SPS biti 5% manji od parlamentarnih tj. između 33 i 35%.

 

 

BONUS VIDEO: