ĐURĐEV: POKS se svrstao ne samo u antidržavnu, već i u neokomunističku kolonu!


IZVOR: Republika/ T. J. - 29.12.2023 | 13:41


On smatra da je sramota to što Mihailović bestidno pljuje vlast čiji je do juče bio deo.

Foto: Medija centar Beograd
ĐURĐEV: POKS se svrstao ne samo u antidržavnu, već i u neokomunističku kolonu!

Odbijanje POKS-a da bude deo vladajuće većine u Beogradu zajedno sa SNS-om i njegovim koalicionim partnerima koji su dobili najveće poverenje građana, a potom i podrška rukovodstva POKS-a protestima koji su se već do sada pokazali kao nasilni i destruktivni, ne samo da je put bez povratka ove partije ka mestu među antidržavnim elementima u našoj zemlji, već i onim neokomunističkim.

Kako drugačije opisati to što je unuk Draže Mihailovića dozvolio sebi da bude zajedno sa ljudima koji i dalje veličaju komunizam kao najsjajnije doba naše istorije - izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

On smatra da je sramota to što Mihailović bestidno pljuje vlast čiji je do juče deo bio i koja je pre mesec dana otvorila muzej posvećen Draži Mihailoviću i podigla mu spomenik.

- Nažalost, POKS je sada zajedno u koloni sa onima koji bi da ruše Beograd i vrše tzv. revolucionarnu pravdu nad svojim neistomišljenicima, baš kao što su radili komunisti 1944. godine - napomenuo je Đurđev.

Predsednik Srpske lige dodao je da je uveren da volju ni Beograđana ni ostalih građana Srbije niko neće moći da prekroji nasilnim putem.

- Mihailović i POKS bi trebali najbolje da znaju kako prolaze oni koji slepo veruju zapadnim silama, kako su iste okrenule leđa Draži i odabrale Tita, tako će sutra i njih odbaciti. Najbitnije je da građani Srbije veruju svom rukovodstvu i da ne dozvole da im neko sa strane pretvori državu u monetu za potkusurivanje - zaključio je Đurđev.

BONUS VIDEO: