KAKO SLOŽNA OPOZICIJA! UDARIO SVOJ NA SVOGA! Studenti se posvađali sa Ćutom i Milivojevićem!


IZVOR: Sanja Bojanović - 27.12.2023 | 12:54


Rasprava studenata sa Ćutom i Srđanom Milovojevićem.

Foto: ST/Nemanja Pančić
KAKO SLOŽNA OPOZICIJA! UDARIO SVOJ NA SVOGA! Studenti se posvađali sa Ćutom i Milivojevićem!

Danas se na platou kod Filozofskog fakulteta okupila grupa studenata i aktivista pod nazivom "Srbija protiv nasilja", kako bi izrazili svoje nezadovoljstvo i zahtevali otvaranje biračkog spiska.

Međutim, skup je postao poprište verbalnog sukoba kada su se studenti upustili u raspravu sa poslanikom Srđanom Milivojevićem i Aleksandrom Jovanovićem Ćutom.

Na skupu se pojavio i jedan od lidera koalicije "Srbija protiv nasilja", Nebojša Zelenović, koji je podržao zahteve studenata i aktivista. Ovo okupljanje nije prošlo bez tenzija, a jedan od aktivista, Nikola Ristić, istakao je da su ponovo predali zahtev za otvaranje biračkog spiska Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave. Njihov zahtev je deo šireg zahteva za istraživanje dešavanja tokom izbora 17. decembra i poništenje istih.

Inače, jedan od aktivista, Nikola Ristić rekao je ranije da su predali ponovo u Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave zahtev za otvaranjem biračkog spiska u sklopu zahteva da se istraže dešavanja prilikom izbora 17. decembra i da se oni ponište.

BONUS VIDEO