ĐILAS OPTUŽIO ZELENOVIĆA I ALEKSIĆA DA SU ČLANOVI PRELIĆEVE GRUPE?! Kod njih se više ne zna ko pije, a ko plaća!


IZVOR: Republika/A.N. - 25.12.2023 | 15:04


Đilas optužio koalicione partnere za nasilje ispred Skupštine Grada

Foto: twitter/printscreen/@Vladimir_Orlic
ĐILAS OPTUŽIO ZELENOVIĆA I ALEKSIĆA DA SU ČLANOVI PRELIĆEVE GRUPE?! Kod njih se više ne zna ko pije, a ko plaća!


Lider liste Srbija protiv nasilja, tajkun Dragan Đilas, izneo je tvrdnje o nasilju ispred Skupštine Grada u nedelju uveče, optužujući svoje koalicione partnere za huliganstvo.

Đilas je na TV N1 istakao da su "huligani iz grupe Đorđa Prelića vadili kocke i gađali Skupštinu grada", direktno optužujući Nebojšu Zelenovića, Miroslava Aleksića i Srđana Milivojevića za podsticanje nasilja.



**Snimci koje je emitovao TV N1 pokazuju delikatne detalje**



Na snimcima koje je emitovao TV N1 tokom nereda, mogu se videti i čuti detalji koji su privukli pažnju javnosti.

Na jednom od snimaka, Nebojša Zelenović se navodno obraća masi, pozivajući ih da razvale vrata zgrade Skupštine grada, dok se u jednom trenutku čuje i uzvik "Daj sad dinamit". Takođe, Zelenović se vidi kako nosi kapuljaču i upućuje Miroslavu Aleksiću da jače gura vrata.


**Reakcija javnosti na optužbe i snimke nasilja**



Ove tvrdnje i snimci izazvali su reakciju javnosti, podstakavši diskusiju o događajima ispred Skupštine Grada. Mnogi su izrazili zabrinutost zbog ovakvih događaja i istakli važnost utvrđivanja istine o tome šta se tačno dogodilo tokom nereda, kao i da treba privesti sve izgrednike sinoćnih događaja.

BONUS VIDEO

 



**Reakcija aktera na optužbe i snimke nasilja**



Nakon što su snimci postali javni, očekuje se da će akteri navedenih događaja dati svoje reakcije i stavove u vezi sa optužbama i snimcima nasilja. Takođe, javnost će sa pažnjom pratiti dalji razvoj situacije i eventualne korake koje će preduzeti nadležne institucije.


Nasilje ispred Skupštine Grada nedelju uveče izazvalo je burne reakcije javnosti, a tvrdnje i snimci koje je izneo Dragan Đilas dodatno su zakomplikovali situaciju. Sačekajmo dalji razvoj događaja kako bismo stekli jasniju sliku o onome što se zaista desilo ispred zgrade Starog dvora.

BONUS VIDEO