BIVŠI MINISTAR NA ROĐENDANU OKUPIO POLA ESTRADE: Dinkiću na uvce pevali Prijović, Bekuta, Haris, Aco Pejović! (VIDEO)


IZVOR: Katarina BLAGOVIĆ - 22.12.2023 | 19:32


Prvo pojavljivanje Jelašića posle odlaska sa funkcije

Foto: Republika, A.H./ATAImages
BIVŠI MINISTAR NA ROĐENDANU OKUPIO POLA ESTRADE: Dinkiću na uvce pevali Prijović, Bekuta, Haris, Aco Pejović! (VIDEO)

Bivši ministar Mlađan Dinkić,  poznat po brojnim aferama i čuvenoj izjavi da će svaki građanin Srbije dobiti po 1000 evra, proslavio je 59. rođendan gala žurkom u stilu najvećih zvezda.  Jes da Srbi nisu videli ni evro od tih 1000 evra, ali sada, zahvaljujući snimcima koje je sam Dinkić podelio, mogu da vide kako se proslavlja rođendan kad si pun ko brod. 


U luksuznom restoranu, bivši ministar i lider G17plus okupio je brojne zvanice, a za muziku su bile zadužene zvezde sa A liste. Kako se moglo videti, Dinkiću je na uvce pevala najveća regionalna zvezda Aleksandra Prijović, kao i Ana Bekuta, Aco Pejović...

Goste su zabavljali i Haris Džinović i Željko Vasić. U jednom trenutku se i sam slavljenik dohvatio mikrofona pa je sa Anom Bekutom otpevao čuveni hit "Kad zamirisu jorgovani", ali i Gorana Bregovića "Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac". 


Među gostima je bio i Radovan Jelašić, bivši guverner NBS, kog javnost u Srbiji nije videla godinama, kao i Predrag Marković, bivši predsednik Skupštine iz redova G17plus. 

BONUS VIDEO