KURTIJEVI SPECIJALCI PONOVO SPROVODE TEROR! Upali u hotel "Rajska banja" u Banjskoj, pa isterali radnike!


IZVOR: Republika/A.G. - 19.12.2023 | 16:46


Kurtijevo iživljavanje nas Srbima sa KiM se nastavlja!

Foto: Tanjug/AP
KURTIJEVI SPECIJALCI PONOVO SPROVODE TEROR! Upali u hotel "Rajska banja" u Banjskoj, pa isterali radnike!

Pripadnici tzv. kosovske policije upali su u hotel i banjski kompleks "Rajska banja" u mestu Banjska u opštini Zvečan i isterali radnike, javlja Kosovo onlajn.

Inače, hotel "Rajska banja" otvoren je 2019. godine, a vrpcu su presekli direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić i predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević.

Predsednik opštine Zvečan Ivan Todosijević poručio je tom prilikom da je "Rajska banja" drugi veliki infrastrukturni objekat u toj opštini čiju je izgradnju finansirala Vlada Srbije preko Kancelarije za KiM.

Podsetimo, ovo nije izdvojen slučaj Kurtijevog terora nad Srbima sa Kosova i Metohije.

Kosovska policija i veterani OVK takođe su se sukobili u Prištini tokom protesta ispred hotela "Sirijus" zbog dolaska predsednice Specijalnog suda Ekaterina Trendafilove na Kosovo.

Kako javlja "Kosovo onlajn", veterani OVK su aktivirali dimne bombe i počeli da bacaju pirotehnička sredstva, dok je policija upotrebila suzavac i privela nekolicinu demonstranata. Među uhapšenima su i Nolj Nuši iz Socijaldemokratske partije (PSD), kao i predsednik Socijaldemokratske partije Dardan Molićaj.

Veterani OVK su nosili transparente protiv Specijalnog suda, ali i Zajednice srpskih opština.

BONUS VIDEO