PERO ANTIĆ STAO UZ VUČIĆA: Pogledajte šta je rekao o predsedniku Srbije!


IZVOR: Republika/A.N. - 09.12.2023 | 21:10


Pero Antić podržava listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Foto: instagram
PERO ANTIĆ STAO UZ VUČIĆA: Pogledajte šta je rekao o predsedniku Srbije!

Nekadašnji proslavljeni košarkaš, a sada predsednik Košarkaškog saveza Severne Makedonije, Pero Antić, nedavno se pridružio grupi uglednih sportista koji javno podržavaju listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane".

Ova vest je privukla pažnju javnosti nakon što je predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, podelio video na svom Instagram nalogu "avucic", u kome Antić iznosi svoje stavove.

U video snimku, Antić ističe paralelu između košarke i politike, ističući da su u košarci navijači snaga, dok je u politici narod ta snaga koja podržava lidera.

 

 

Antić dalje ističe podršku Vučiću i Vladi Srbije, naglašavajući njihovu posvećenost ulaganju u sport i infrastrukturu.

"Vidi se šta radi Vučić i svi ljudi iz Vlade, da se pomaže da se investira u sport, u infrastrukturu. Tako da, nema zbog čega ne bismo podržali to. Kad je stres, jednostavno, tu je tim. On je kapiten, a njegov tim ga sledi", izjavio je Antić.

Ova podrška izazvala je različite reakcije u javnosti, a mnogi su istakli značaj angažovanja sportskih ličnosti u politici. Takođe, ova vest je podstakla i raspravu o uticaju sporta na političke procese, kao i o ulozi sportista u promovisanju političkih ideja.

BONUS VIDEO