"KAD ŽENA STANE, STALA JE CELA PORODICA"! Predsednik objavio novi predizborni spot! (VIDEO)


IZVOR: Republika/J.B. - 09.12.2023 | 13:38


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, po kome nosi ime izborna lista SNS "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", podelio je novi predizborni spot.

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/avucic/Ministarstvo zdravlja, TV Pink/printscreen
"KAD ŽENA STANE, STALA JE CELA PORODICA"! Predsednik objavio novi predizborni spot! (VIDEO)

Kada žena stane, stala je cela porodica. Zato Srbija ne sme da stane, jer ljudi su naša najveća snaga - poručio je predsednik Aleksandar Vučić u novom predizbornom spotu.

 

 

Spot jasno aludira na ispunjena obećanja da i mala mesta u Srbiji dobiju mamografe, te da sve žene dobiju mogućnost kontrole i lečenja.

Pozivam vas da izađemo na izbore, da kažemo da mi brinemo o Srbiji, da zato donosimo mamografe i magnete, da hoćemo da imamo zdrave ljude, zdrave žene, majke, sestre, da hoćemo da imamo zdravu decu, hoćemo da nam deca imaju posao i hoćemo da se borimo za to. I nećemo vama samo zato što ste bahati, samo zato što ste katančili naše fabrike i samo zato što pretite, nećemo da vam se sklanjamo, nećemo da bežimo jer mi drugu otadžbinu nemamo i borićemo se za svoju Srbiju. Borićemo se i izborićemo se i pobedićemo ih 17. decembra. Do pobede, za Srbiju našu - Srbija ne sme da stane! Do pobede - živela Srbija - poručio je Vučić na predizbornom skupu u SMederevu.

Mamografi su dodeljeni ili će biti dodeljeni bolnicama i domovima zdravlja u Leskovcu, Kuršumliji, Vladičinom Hanu, Vlasotincu, Babušnici, Pirotu, Soko Banji, Kruševac, Kragujevcu, Surčinu, Obrenovcu, Majdanpeku, Negotinu, Kladovu, Požarevcu, Smederevskoj Palanci, Paraćinu.

Novio mamograf je stigao i u Dom zdravlja Vračar, a više o tome možete pročitati OVDE.

BONUS VIDEO: