Đilasovi nasilnici opet tuku žene


IZVOR: 24sedam - 06.12.2023 | 21:36


Ubrzo posle napada, intervenisali su pripadnici Policijske stanice Zvezdara.

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić
Đilasovi nasilnici opet tuku žene

Predstavnici i pristalice Đilasove liste "Srbija protiv nasilja" još jednom su pokazali da im je ime liste samo maska kako bi obmanuli građane pred predstojeće izbore i da se ispod te maske krije pravo lice kome bolje pristaje naziv Nasilje protiv Srbije.

Da je to tako dokazuje i još jedan u nizu napada na aktivistkinje Srpske napredne stranke, a koji je izveden upravo od strane Đilasovih nasilnika.

Naime, u nedelju na Zvezdari u Đevđelisjkoj 13 jedan od Đilasovih jurišnika, Marjan V, nasrnuo je na aktivistkinju SNS i time još jednom pokazao da sledbenici Dragana Đilasa po pravilu napadaju samo žene i slabije od sebe.

Ubrzo posle napada, intervenisali su pripadnici Policijske stanice Zvezdara.

Kako saznaje 24sedam, postoji i video-snimak kompletnog događaja na kome se vidi kako Đilasov nasilnik nanosi povrede aktivistkinji SNS.

Prema saznanjima, napadač je od ranije poznat policiji i osuđivan je za slične prekršaje koji se tiču nasilničkog ponašanja.

Dakle, osuđivani nasilnik sada je uz Dragana Đilasa i njegovu listu, a kako i ne bi kada je i sam Đilas poznat po nasilju nad ženama.