PAVLE GRBOVIĆ KADRIRA PO TUŽILAŠTVU, DA IMA VLAST, SRBIJA BI SE PRETVORILA U HODAJUĆI CIRKUS! Odmah bi postavio svoje ljude, procedura NIJE BITNA!


IZVOR: Republika/A.G. - 04.12.2023 | 10:56


Šolakovi mediji ne mogu da se pomire sa činjenicom da se u Srbiji poštuje zakon i sve radi po propisima, pa su najstrašnije ponovo besramno udarili na pravosuđe!

Foto: Tanjug-Strahinja aćimović
PAVLE GRBOVIĆ KADRIRA PO TUŽILAŠTVU, DA IMA VLAST, SRBIJA BI SE PRETVORILA U HODAJUĆI CIRKUS! Odmah bi postavio svoje ljude, procedura NIJE BITNA!

Ovo je samo još jedan dokaz više kako bi bez zadrške zloupotrebili funkcije i postavili ljude po političkoj liniji, bez procedura!

U intervjuu koji je dao za opoziciono nastrojene medije, Pavle Grbović direktno je udario na pozicije na vlasti jer mu ne odgovara kad sa radi po zakonu, već bi bez problema, kako naglašava, smenio Zagorku Dolovac i Nebojšu Stefanovića.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Pavle Grbović

Šolakovi mediji ne mogu da se pomire sa činjenicom da se u Srbiji poštuje zakon i sve radi po propisima, pa su najstrašnije ponovo besramno udarili na pravosuđe, gde su optužili kako su ''pokazali tokom proteklih godina da su tu da ne reaguju na sve zloupotrebe vlasti'', a on je upitan kako planira da to izmeni. 

Da je Pavlu jedan dan vlasti, Srbija bi se pretvorila u hodajući cirkus!

Evo njegovog odgovora:

- U svakom sistemu postoje kvalitetni ljudi koji odgovorno i pošteno rade svoj posao, ali je sistem postavljen tako da ih marginalizuje i sputava. Kada se slomi ta barijera izgrađena od pogubne političke volje tada će se pravda u Srbiju vratiti. Zamislite samo sistem u kom se umesto Zagorke Dolovac i Nenada Stefanovića na ključnim pozicijama nalaze Bojana Savović i Jasmina Paunović. Ne treba mi da izmišljamo toplu vodu niti nove pravne doktrine, potrebno je samo da se prekine taj fatalni trend negativne selekcije. Problemi sa kojima se mi suočavamo jesu ozbiljni, ali su daleko od nerešivih. Nerešivi bi bili kada ne bismo imali kvalitetne ljude, ali to u Srbiji nije slučaj. Mi imamo mnogo, baš mnogo zarobljenog potencijala čije oslobađanje bi od Srbije moglo da napravi zemlju o kakvoj nismo ni sanjali - rekao je Grbović.

BONUS VIDEO