ALEKSANDAR VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA! 120 SATI BRUTALNOG NASILJA! Šolakovi mediji hoće da linčuju predsednika - huškaju na OVO! (VIDEO)


IZVOR: S.B. - 29.11.2023 | 11:02


Sramotan medijski linč Šolakovih medija.

Foto: Profimedia, Tanjug-AP
ALEKSANDAR VUČIĆ JE ŽRTVA MEDIJSKOG TERORA! 120 SATI BRUTALNOG NASILJA! Šolakovi mediji hoće da linčuju predsednika - huškaju na OVO! (VIDEO)

Televizije koje su povezane sa Draganom Šolakom, poput N1 i Nove, emitovale su značajan broj sati programa koji negativno prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Samo tokom novembra, N1 je emitovao 64 sata, 54 minuta i 12 sekundi takvog sadržaja, dok je Nova imala 54 sata, 23 minuta i 29 sekundi. Istraživanje je pokazalo da je čak 69,95% emitovanog sadržaja bio negativno nastrojen prema predsedniku Vučiću.
Uprkos ovim podacima, predsednik Vučić je izneo svoje mišljenje o situaciji, ističući da nije iznenađen rezultatima istraživanja. On je naglasio da je ovo prvi put da je neko tako precizno izmerio negativan sadržaj na ovim televizijama, i dodao da kada se sagleda koliko novca je uloženo u kampanju za svrgavanje vlasti u Srbiji.

- To su svi ljudi znali, nije to neka velika novost. Prvi put je neko merio precizno u sekund sve šta rade i onda to tako stvarno zvuči i izgleda. Kada to izračunate u novcu, koliko je para uloženo u kampanju za svrgavanje vlasti u Srbiji, za moje rušenje, onda mnogo, mnogo, desetine, stotine miliona evra su potrošili do sada - naveo je predsednik reagujući na najnovije podatke o tome u koliko sati programa na televizijama Dragana Šolaka je bio zastupljen u negativnom kontekstu. 

BONUS VIDEO