SRAMOTNO! Aktiviste SNS napala osoba metalnom šipkom u centru Novog Sada!


IZVOR: Republika - 24.11.2023 | 21:02


Incident u centru Novog Sada

Foto: Republika
SRAMOTNO! Aktiviste SNS napala osoba metalnom šipkom u centru Novog Sada!


Gradski odbor Srpske napredne stranke u Novom Sadu reagovao je na šokantan napad na njihove aktiviste tokom obavljanja stranačkih aktivnosti u centru grada.

Prema njihovim rečima, aktivisti su fizički napadnuti i štand stranke je uništen metalnom šipkom. Očekuje se da nadležne institucije brzo reaguju i pronađu počinioca.


Oštra osuda napada



Gradski odbor Srpske napredne stranke najstrože osuđuje fizički napad na svoje aktiviste, ističući da je politički motivisano nasilje poniženje za sve građane Novog Sada.

Takođe, ističu da je ovo samo jedan u nizu napada na njihove aktiviste, te da se ugrožavanje bezbednosti i napadi na neistomišljenike pretvaraju u osnovni modus operandi opozicije, posebno ističući Đilasa i njegove pristalice.


Reakcija na nasilje



Unatoč napadima, Gradski odbor Srpske napredne stranke poručuje da hrabro nastavljaju borbu za slobodnu i pristojnu Srbiju, istrajavajući u svojoj borbi za bolju budućnost grada i države. Naglašavaju da ih napadi neće obeshrabriti, već samo učvrstiti u odlučnosti da istraju u svojim ciljevima.

BONUS VIDEO