PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO DA LI VIŠE VOLI BUREK ILI ĆEVAPE? Pogledajte šta je odgovorio na TikToku!


IZVOR: Republika - 22.11.2023 | 18:11


Novi snimak predsednika Aleksandra Vučića na TikTok profilu "jasamaleksandar" izazvao je veliku pažnju javnosti.

Foto: tiktok
PREDSEDNIK VUČIĆ OTKRIO DA LI VIŠE VOLI BUREK ILI ĆEVAPE? Pogledajte šta je odgovorio na TikToku!

U ovom snimku, predsednik je odgovarao na najčešća pitanja koja mu postavljaju na društvenim mrežama, a jedno od njih je bilo i pitanje koje mu je postavio korisnik "ćevapi ili burek, šta više volite?".

U svom odgovoru, predsednik je otkrio da više voli ćevape od bureka. Ova izjava izazvala je podeljene reakcije među korisnicima društvenih mreža, a neki su čak istakli da je ovo jedna od najvažnijih informacija koju su dobili od predsednika.

 

 


Osim ove zanimljive činjenice, Vučić je u ovom snimku odgovorio i na brojna druga pitanja, kao što su "koja je vaša omiljena knjiga?", "da li volite da gledate filmove?" i "koliko sati spavate noću?". Ove informacije su dodatno približile predsednika građanima, pokazujući da je i on, pored svojih mnogobrojnih obaveza, i dalje običan čovek sa svojim interesovanjima i navikama.

Ovaj snimak je još jedan primer kako predsednik Vučić koristi društvene mreže da bi bio u kontaktu sa građanima i odgovorio na njihova pitanja. Njegova prisutnost na društvenim mrežama je sve značajnija, naročito u vreme pandemije kada su društvene mreže postale glavni način komunikacije.

 

 

BONUS VIDEO