CELA ĐILASOVA OPOZICIJA UDARILA PEČAT NA SRBE: Da li iko na listi "Srbija protiv nasilja" ne smatra da je naš narod genocidan? (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.11.2023 | 14:43


Đilasovi kandidati saglasni da su Srbi počinili genocid.

Foto: Printscreen
CELA ĐILASOVA OPOZICIJA UDARILA PEČAT NA SRBE: Da li iko na listi "Srbija protiv nasilja" ne smatra da je naš narod genocidan? (VIDEO)

Ključni ljudi tajkunske liste "Srbija protiv nasilja" su upravo oni koji tvrde da su Srbi počinili genocid u Srebrenici!

Prvi na listi tajkuna Dragana Đilasa Radomir Lazović otvoreno govori da je u Srebrenici počinjen genocid i za njega po tom pitanju nema dileme:

- Ako je doneta rezolucija, a kategorizacija koja se koristi je Međunarodnog suda pravde koja kaže da je bio genocid, pa šta ćemo sad, hoćemo da otvaramo ponovo to - kaže Radomir Lazović.

Istog stava je i Dragan Đilas, treći na listi "Srbija protiv nasilja", kao i njegova desna ruka Marinika Tepić koja je 6. na tajkunskoj listi:

- Da se suočimo sa prošlošću i sa genocidom koji je počinjen u Srebrenici - rekla je ona.

- Vrlo jasno smo govorili da je Srebrenica genocid - rekla je Biljana Đorđević, 11. na listi "Srbija protiv nasilja."

Istog mišljenja je i Aleksandar Jovanović Ćuta, 12. na pomenutoj tajkunskoj listi.

- Naš parlament je 2010. godine doneo rezoluciju kojom se obeležava taj datum - rekao je Zoran Lutovac, 37. na listi „Srbija protiv nasilja.“

Ovde se niz ne završava.

Pogledajte ko se još nalazi na listi onih kojhi tvrde da su Srbi počinili genocid i kako najsramnije optužuju svoj narod i udaraju mu pečat:

Nakon navedenog nameće se logično pitanje ima li koga na listi "Srbija protiv nasilja" ko ne misli da su Srbi genocidan narod?!

BONUS VIDEO