Oštra osuda napada na maloletnog sina predsednika - Irena Vujović poručuje: Srbija ne sme da stane!


IZVOR: Republika - 08.11.2023 | 20:28


Potpredsednica Glavnog odbora SNS Irena Vujović uputila je oštre kritike na račun opozicije zbog njihovih beskrupuloznih i zverskih napada na predsednika države Aleksandra Vučića.

Foto: Tanjug/Ministarstvo zaštite životne sredine
Oštra osuda napada na maloletnog sina predsednika - Irena Vujović poručuje: Srbija ne sme da stane!

Ovoga puta, meta napada bio je njegov maloletni sin Vukan, što je naišlo na osudu javnosti.


Vujović je istakla da su predstavnici opozicije pokazali da im u borbi za vlast nije ništa sveto. U najprljavijoj kampanji u istoriji Srbije, spustili su se na najniže moguće nivoe, napadajući maloletno dete predsednika države. Ovakva politika, kako je istakla, ne može biti prihvatljiva za građane Srbije. To nije Srbija za koju se zalaže ni predsednik Vučić, ni Srpska napredna stranka.

Ona je istakla da dok licemeri, koji se predstavljaju kao borci protiv nasilja, koriste decu za svoje političke obračune, SNS će nastaviti da se bori na častan način, kroz svoj rad za bolju budućnost svih građana, uključujući i decu opozicionih političara.

"Srbija ne sme da stane!", rekla je Vujović.

Napadi na maloletnog sina predsednika države naišli su na osudu javnosti i izazvali ogorčenje kod mnogih građana. Mnogi su istakli da je nečuveno da se deca uvlače u političke sukobe i da se koriste kao sredstvo u obračunu sa političkim neistomišljenicima.

BONUS VIDEO