DOK SE VUČIĆ BORI ZA SRBIJU I NAŠ NAROD, OPOZICIJA POMAŽE KURTIJU! Bulatović: Istorija će ih upamtiti dobro


IZVOR: Republika - 03.10.2023 | 15:10


Vučić svakim svojim nastupom iskazuje jasan i nedvosmislen stav da Srbija insistira na miru i na smanjivanju tenzija koje neprijateljska strana podgreva, potpomognuta zapaljivom i neodgovornom retorikom srpske opozicije.

Foto: TV Pink
DOK SE VUČIĆ BORI ZA SRBIJU I NAŠ NAROD, OPOZICIJA POMAŽE KURTIJU! Bulatović: Istorija će ih upamtiti dobro

Nakon tragičnog događaja koji se odigrao 24. septembra na Kosovu kod manastira Banjska, svedoci smo mudrih diplomatskih poteza predsednika Aleksandra Vučića, poručio je samostalni poslanik Dejan Bulatović.

- Svedoci smo i velikih napora koje ulaže kako bi sačuvao ono što je sada najvažnije za našu zemlju, a to je upravo mir, u vremenu kada neprijatelj na Kosovu radi sve kako bi isprovocirao nove sukobe. I dok on sprečava novo krvoproliće, bivši režim koji sebe naziva opozicijom uporno i naravno bezuspešno pokušava iz kruga dvojke da ruši legitimno ustanovljen državni poredak, a sve sa idejom da po svaku cenu dosegne cenzus od 3%. Da nije tužno, bilo bi tragično - rekao je Bulatović.

Dodao je da Vučić svakim svojim nastupom iskazuje jasan i nedvosmislen stav da Srbija insistira na miru i na smanjivanju tenzija koje neprijateljska strana podgreva, potpomognuta zapaljivom i neodgovornom retorikom srpske opozicije.

- Verujem da smo jedinstven primer u svetu da opozicija radi na rušenju i rasparčavanju sopstvene zemlje. Onako kako parčaju svoje stranke isto tako bi uradili i sa Srbijom - upozorio je Bulatović.  

On je još jednom javno uputio podršku predsedniku Aleksandru Vučiću, "duboko uveren da će se ubuduće, kao i do sada, mudro nositi sa svim izazovima i pritiscima koji dolaze kako spolja, tako i unutar same Srbije".

- Na žalost, pokazalo se da je najveći neprijatelj Srbije upravo opozicija, koja je nesposobna da na legitiman način dobije podršku građana, pribegla nasilju i lažima koje svakodnevno plasiraju putem svojih medija i glasnogovornika. Istorija će vrlo dobro zapamtiti da je Aljbin Kurti najveću podršku u razaranju Srbije dobio upravo iz Beograda od opozicije koju predstavljaju Marinika Tepić, Radomir Lazović i Srđan Milivojević - zaključio je Bulatović.

BONUS VIDEO