"VOJSKA SRBIJE NEMA VEZE SA DEŠAVANJIMA U BANJSKOJ"! Petković razotkrio veliku laž Dželjalja Svečlja!


IZVOR: Republika - 27.09.2023 | 17:46


Isto je tako Svečlja lagao za preminulog Srbina u Novom Pazaru, lagao je da je Milan Radoičić smešten na VMA, lagao je da je u Banjskoj zaplenio navodno vozilo Žandarmerije, a reč je o vozilu za koje postoje informacije da je uvezeno iz Hrvatske i da nema nikave veze ni sa srpskom Vojskom ni policijom, naglasio je Petković.

Foto: Printscreen
"VOJSKA SRBIJE NEMA VEZE SA DEŠAVANJIMA U BANJSKOJ"! Petković razotkrio veliku laž Dželjalja Svečlja!

Kurtijev ekstremista Dželjalj Svečlja nastavio je danas sa gnusnim lažima sa kojima ne prestaje od trenutka tragičnih događaja u Banjskoj a sve sa namerom da Beograd optuži za navodnu umešanost u ta dešavanja koja je svojom antisrpskom politikom proizveo Aljbin Kurti, naglasio je direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković i objasnio o čemu se radi:

- Naime, laž je da je papir koji je Svečlja danas objavio nekakav dokaz o umešanosti Vojske Srbije u događaje iz Banjske. To nije papir ni o kakvoj primopredaji oružanog sredstva, kako to obamnjuje Svečlja, već je reč o običnom tehničkom listu koji ide uz svako oružano sredstvo i koji se zvanično zove “lista pakovanja”. Ona isključivo sadrži nomenklaturni broj i vrstu sredstva i nije nikakav revers o zaduženju sredstva.

- Isto je tako Svečlja lagao za preminulog Srbina u Novom Pazaru, lagao je da je Milan Radoičić smešten na VMA, lagao je da je u Banjskoj zaplenio navodno vozilo Žandarmerije, a reč je o vozilu za koje postoje informacije da je uvezeno iz Hrvatske i da nema nikave veze ni sa srpskom Vojskom ni policijom. 

- Ni tu mu nije bilo dosta pa već četvrti dan nastavlja da laže kako su u događajima u selu Banjska učestvovali Srbi iz centralne Srbije što je potpuna neistina.

- Zato Svečlja, prestani sa lažima! - zaključio je Petković.

Bonus video: