VUČIĆ SA DELEGACIJOM HBIS GRUPE: Razgovarali smo o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.09.2023 | 14:20


Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo sastankom i istakao važnost predanog rada HBIS grupe.

Foto: Instagram Buducnostsrbijeav
VUČIĆ SA DELEGACIJOM HBIS GRUPE: Razgovarali smo o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji! (FOTO)

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, održao je danas sastanak sa delegacijom HBIS grupe, predvođenom predsednikom kompanije, Ju Jongom. Na sastanku su razgovarali o planovima HBIS grupe za dalja ulaganja u Srbiji.

Predsednik Vučić je izrazio zadovoljstvo sastankom i istakao važnost predanog rada HBIS grupe, kako u osiguranju stabilnog snabdevanja domaćeg tržišta, tako i u prilagođavanju zahtevima složenih struktura kupaca u Evropskoj uniji, koja predstavlja visoko konkurentno tržište.

 

 

Takođe je naglasio da su predstavnici HBIS grupe izrazili zadovoljstvo zbog nedavno dobijenog priznanja od strane UNDP-a, koje prepoznaje doprinos kompanije u Smederevu zelenoj transformaciji srpske privrede.

- Odličan sastanak sa delegacijom HBIS grupe, sa kojom sam razgovarao o njihovim planovima za dalja ulaganja u Srbiji. Zahvalio sam im na predanom radu, kako u pogledu stabilnog snabdevanja domaćeg tržišta, tako i u pogledu prilagođavanja zahtevnim strukturama kupaca u EU i njihovom visoko konkurentnom tržištu.Predstavnici HBIS grupe podelili su sa mnom zadovoljstvo zbog nedavno dobijenog priznanja UNDP-a kojim se kompanija u Smederevu svrstava među one koje su dale najbolje rešenje za zelenu transformaciju srpske privrede - napisao je Vučić na Instagramu.

BONUS VIDEO