"Separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara"! Petković žestoko odgovorio na najnoviju provokaciju samozvanog kosovskog premijera!


IZVOR: Republika - 23.09.2023 | 19:44


Inače, ova slika se pojavila dan pošto je Sulejman Ugljanin, inače, predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija da obustave razgovore dok na dnevni red ne stave pitanja Sandžaka i Preševske doline.

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević
"Separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara"! Petković žestoko odgovorio na najnoviju provokaciju samozvanog kosovskog premijera!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković odreagovao je na najnoviju provokaciju Aljbina Kurtija koji se sa Sulejmaninom Ugljaninom slikao sa takozvanom sandžačkom zastavom.

 

 

- Kurti je uvrteo u glavu da je junak kad razvija tzv. sandžačku zastavu, a zapravo prava je devojčica dok razgovara sa predsednikom Vučićem u Briselu. Okoreli separatista Kurti nek ne podgreva želje propalim političarima iz Novog Pazara, jer ne zna da se igra vatrom - napisao je Petković .

Inače, ova slika se pojavila dan pošto je Sulejman Ugljanin, inače, predsednik Stranke demokratske akcije (SDA) Sandžaka pozvao predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Kurtija da obustave razgovore dok na dnevni red ne stave pitanja Sandžaka i Preševske doline.

Samim tim je jasno da slika ne predstavlja ništa drugo no puku i najnoviju provokaciju Aljbina Kurtija koji već godinama teroriše Srbe na Kosovu i ne poštuje ni jedno njihovo pravo, dok sve manjinske zajednice u ostatku Srbije uživaju najšira prava.

Bonus video: