SRAMNA SLIKA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Dok pljušte čestitke našim košarkašima na veličanstvenoj pobedi, opozicija KRŠI I LOMI sve (VIDEO)


IZVOR: Republika - 05.09.2023 | 12:52


Opozicija ne preza ni od čega, nastavili su da prave haos, zvižde u momentima kada je Orlić izrazio pohvale našim reprezentativcima.

Foto: RTS
SRAMNA SLIKA IZ SKUPŠTINE SRBIJE: Dok pljušte čestitke našim košarkašima na veličanstvenoj pobedi, opozicija KRŠI I LOMI sve (VIDEO)

Predsednik Skupštine Srbije, Vladimir Orlić, uputio je čestitke košarkašima Srbije, koji su veličanstvenom pobedom nad reprezentacijom Litvanije izborili plasman u polufinale Mundobasketa. 

Međutim, opozicija ne preza ni od čega, nastavili su da prave haos, zvižde u momentima kada je Orlić izrazio pohvale našim reprezentativcima.

DA opozicija ne preza od ničega i nema srema, govori i činjenica da su u skupštinskoj sali nastavili da prave haos, zvižde i urliču u momentu kada je predsednik NS, Vladimir Orlić uputio čestitke košarkašima Srbije, koji su sjajnom pobedom nad reprezentacijom Litvanije izborili plasman u polufinale Mundobasketa.

- Želim da čestitam našoj reprezentaciji na pobedi, na ponos svih nas. Veliko vam hvala u ime cele Srbije, jer to je pravo lice Srbije. To je Srbija kakva je danas, a vas kako nije sramota ovog ponašanja. Malo vam je što branite narodu da dobije novac, i sad kivni što smo čestitali košarkašima zovete ih lopovima. Stavite prste na čelo - poručio je  Orlić.