"NEKA VAM LJUBAV PREMA UČENJU BUDE VODILJA!" Vučić poslao važnu poruku prvacima! (FOTO)


IZVOR: Republika - 01.09.2023 | 10:59


Takođe, posetio je OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici povodom početka nove školske godine i razgovarao s učenicima prvog razreda.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
"NEKA VAM LJUBAV PREMA UČENJU BUDE VODILJA!" Vučić poslao važnu poruku prvacima! (FOTO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je poruku đacima prvacima, želeći im da ljubav prema učenju bude njihova vodilja i da radost istraživanja sveta prati tokom svih školskih godina. Takođe, posetio je OŠ "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici povodom početka nove školske godine i razgovarao s učenicima prvog razreda.

 

 

- Draga deco, dragi prvaci, prvi školski dan je poseban trenutak u životu svakoga od vas. Svaki dan proveden u školi, prilika je da otkrijete nešto novo, da steknete prijatelje za ceo život i da rastete u dobre i vredne ljude. Vaši učitelji biće tu da vas podrže i da vam pomognu da razvijate svoje talente i veštine - poručio je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

Predsednik je jutros, povodom početka nove školske godine, obišao nadograđenu i renoviranu zgrade OŠ “Svetislav Golubović Mirtraljeta” u Batajnici i tom prilikom razgovarao sa učenicima prvog razreda.

BONUS VIDEO