SUZE NJIHOVE MAJKE NE POSTOJE? RANE NJENE DECE NE BOLE? Petković reagovao na ćutanje međunarodne zajednice


IZVOR: Republika - 18.06.2023 | 23:24


Petković je na Tviteru takođe podelio video snimak na kojem je majka pretučene dece ispričala kako je došlo do tog događaja

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić
SUZE NJIHOVE MAJKE NE POSTOJE? RANE NJENE DECE NE BOLE? Petković reagovao na ćutanje međunarodne zajednice

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković istakao je danas da niko iz međunarodne zajednice nije reagovao na to što je kosovska policija pre 24 sata brutalno pretukla dvoje srpske dece kod Zvečana i upitao njihove predstavnike ''da li to znači da rane srpske dece ne bole''.

- Suze njihove majke Marije ne postoje za vas - upitao je Petković na svom nalogu na Tviteru specijalnog izaslanika EU za dijaloga Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka, šefa misije OEBS-a na KiM Majkla Davenporta i nemačkog ambasadora u Prištini Jerna Rodea.

Petković je na Tviteru takođe podelio video snimak na kojem je majka pretučene dece ispričala kako je došlo do tog događaja.

- Prošla su 24 sata otkako je Kurtijeva kosovska policija brutalno pretukla dvoje srpske dece, Daru i Kristijana, i nijedan član međunarodne zajednice nije reagovao! Rane Dare i Kristijana ne bole? Suze njihove majke Marije za vas ne postoje - upitao je Petković Lajčaka, Davenporta i Rodea.

BONUS VIDEO