LAV PAJKIĆ NAPADNUT ISPRED PORODIĆNOG DOMA! Udarali ga u glavu i vređali njegovu pokojnu majku i Vučića


IZVOR: Republika - 10.06.2023 | 13:18


On je dodao da je ovakva atmosfera agresije i straha kreacija političkih oponenata koji propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini

Foto: youtube.com/RTV Pink Official
LAV PAJKIĆ NAPADNUT ISPRED PORODIĆNOG DOMA! Udarali ga u glavu i vređali njegovu pokojnu majku i Vučića

Državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Lav Pajkić napadnut je bez razloga ispred porodičnog doma dok je sa svojom devojkom ulazio u zgradu.

On je sa leđa fizički napadnut i tom prilikom je zadobio više udaraca u predelu glave uz uvrede upućene njegovoj pokojnoj majci Isidori Bjelici i predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Sinoć sam ispred porodičnog doma, dok sam sa devojkom ulazio u zgradu, sa leđa fizički napadnut od strane nepoznate osobe, koja mi je zadala više udaraca u predelu glave uz salvu uvreda prema mojoj pokojnoj majci i predsedniku Aleksandru Vučiću. Zanimljivo je da se incident dogodio nakon održanog protesta opozicije "Stop nasilju" - napisao je Pajkić na Instagramu.  

 

 

On je dodao da je ovakva atmosfera agresije i straha kreacija političkih oponenata koji propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini.

- Atmosfera agresije i straha, kreacija je političkih oponenata koji svakodnevno propagiraju i promovišu nasilje u Skupštini, a koje se izliva na ulicama. Vešala, najgnusnije pretnje, karabini, obešena lutka predsednika, fizički napadi, uriniranje po zgradi Vlade... produkt je njihove politike - dodao je Pajkić.      

BONUS VIDEO: