KAŽETE VUČIĆEV PROVOKATOR? “Nosač” lutke OBEŠENOG predsednika ne skida se sa ŠOLAKOVIH medija!


IZVOR: Republika - 04.06.2023 | 18:09


Boško Savković godinama, širom Srbije, učestvuje u svakom protestu protiv Vučića.

Foto: Printscreen
KAŽETE VUČIĆEV PROVOKATOR? “Nosač” lutke OBEŠENOG predsednika ne skida se sa ŠOLAKOVIH medija!

Osnivač agencije za proizvodnju kinematografskih dela „Alternativa“ Boško Savković uhapšen je danas jer je juče na protestu opozicije nosio obešenu lutku sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Naravno, odmah su opozicija, njihovi botovi na društvenim mrežama i tajkunski mediji optužili Vučića da je „podmetnuo“ provokatora sa obešenom lutkom, a istina je daleko od toga.

Naime, Savković je redovan gost televizija koje se nalaze u vlasništvu tajkuna Dragana Šolaka i učesnik svih protesta širom Srbije protiv Vučića, o čemu svedoči i fotografija sa skupa „1 od 5 miliona“.

Foto: Printscreen

 

Tajkunski mediji predstavljaju ga kao uglednog reditelja i rado ga zovu u goste. Budući da je Savković osvedočeni kritičar predsednika Srbije, nameće se logično pitanje – kako ga je onda Vučić „podmetnuo“?

 

 

 

 

Još jedna bolesna laž opozicije i tajkunskih medija pala je u vodu, a očigledno je da više nije ostao ni gram stida ni srama kod onih koji svakodnevno izmišljaju laži protiv Vučića. Srećom, istina uvek ispliva na videlo.