EVO KO SE OBRAĆA NA TZV. PROTESTU PROTIV NASILJA: Pionir u govoru mržnje zvezda večerašnjeg skupa (VIDEO)


IZVOR: Republika - 03.06.2023 | 16:16


Voditelj Ivan Ivanović koji je dobro poznat po vređanju i psovkama, a osuđen je zbog istih, obratiće se večeras na protestu "Srbija protiv nasilja".

Foto: youtube.com/Veče Sa Ivanom Ivanovićem
EVO KO SE OBRAĆA NA TZV. PROTESTU PROTIV NASILJA: Pionir u govoru mržnje zvezda večerašnjeg skupa (VIDEO)

Kolika je bruka organizatora prozapadnog protesta koji se večeras održava u Beogradu najbolje pokazuje spisak onih koji će se obratiti građanima.

To da krilatica ovog protesta "Srbija protiv nasilja" gubi potpuno svoju suštinu dokaz je činjenica da ovaj skup podržavaju oni koji su osvedočeni nasilnici.

Voditelj Ivan Ivanović koji u svojoj emisiji nikada nije štedeo psovke, pa ni govor mržnje usmeren prema učesnicima rijalitija, određenim manjinama u Srbiji kao i prema vernicima, sada se navodno zalaže protiv nasilja i rijalitija čiji je bio učesnik.

 

 

Pogledajte samo deo toga što je ovaj čovek radio i govorio i sami zaključite da li je dostojan da se obrati na protestnom skupu koji je, makar deklarativno, organizovan zbog žrtava strašnog nasilja u Srbiji s početka maja, koje su uglavnom bila deca.

Naime, Ivanović koji ima svoju emisiju na tajkunskoj televiziji Nova S, osuđen je zbog vređanja, učestvovao je u rijalitiju Farma na Pinku, vređao Rome, Hrvate, Bošnjake, vernike SPC, katolike, homoseksualce...

BONUS VIDEO: