PLJUJU VUČIĆA JER JE CITIRAO GIŠKU, A NJIH BOŽOVIĆ GRLIO: Licemerje organizatora protesta u Beogradu (FOTO)


IZVOR: Republika - 03.06.2023 | 13:54


Dok tajkunski mediji kritikuju lidera Srbije koji je tokom sinoćnje emisije citirao Gišku Božovića, ispod radara prolazi da su ideolozi ovog protesta uslikani kako sede pored Giške, kao i da ih on grli.

Foto: ST/Dragan Kadić
PLJUJU VUČIĆA JER JE CITIRAO GIŠKU, A NJIH BOŽOVIĆ GRLIO: Licemerje organizatora protesta u Beogradu (FOTO)

Tokom sinoćnjeg gostovanja u emisiji "Prva tema" na TV Prva, lider Srbije Aleksandar Vučić u jednom momentu citirao je pokojnog komandanta tzv. "Srpske garde" Đorđa Božovića Gišku.

- Znamo se mi u gradu. Svi. Svi o svakome znamo sve. I oni kad su dolazili da me tuku, ona petorica, pa su se zaustavili u tome što me tuku. Kao i mnogi drugi. Nije problem - poginite, bolje časno poginuti, nego nečasno živeti. Neko je rekao, mislim pokojni Giška jednom, bolje jedan dan živeti kao soko, nego 100 godina kao miš - rekao je Vučić, a onda izazvao gnev tajkunskih medija.

Naime, opoziciono nastrojeni mediji, koji podržavaju prozapadne proteste brže-bolje su dočekali da osuđivački prenesu ovu izjavu lidera Srbije, pa je tako na portalu Direktno osvanula vest pod nazivom:

- Vučić s protestima povezao Gišku, Šolaka i Ljilju Smajlović.

Ono što je posebno interesantno, jeste licemerje organizatora protesta i medija koji ih podržavaju, što je konstatovala i Tviter zajednica.

Foto: Republika

 

Naime, jedan od korisnika Tvitera objavio je fotografiju na kojoj su glumac Dragan Bjelogrlić i Giška Božović, ukazujući na ove preočigledne dvostruke aršine.

- Danas malo pljuvanja po Vučiću jer je citirao Gišku, a ovaj što ga grli večeras vam drži govor. E Srbijo među šljivama - napisao je korisnik Tvitera.

BONUS VIDEO: