JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE JUČERAŠNJI SKUP BIO POLITIČKI! Milivojević potvrdio da je sve bila organizacija opozicije, a onda ga je Tviter zajednica RAZAPELA: Opozicija nema nikakav plan!


IZVOR: Republika - 09.05.2023 | 11:15


Samo dan nakon što je prošla trodnevna žalost u Srbiji zbog tragedije koja se dogodila 3. maja, predstavnici jednog dela opozicije okupili su se ispred Skupštine na protestu političkih partija.

Foto: Republika.rs
JOŠ JEDAN DOKAZ DA JE JUČERAŠNJI SKUP BIO POLITIČKI! Milivojević potvrdio da je sve bila organizacija opozicije, a onda ga je Tviter zajednica RAZAPELA: Opozicija nema nikakav plan!

Iako je deo opozicije, koji je juče od 18 sati mitingovao u centru Beograda, protest najavio kao reakciju na dve tragedije koje su zadesile Srbiju, u nekoliko navrata je bilo i više nego jasno da je cilj ovog protesta isključivo lična promocija i promocija partija koje predstavljaju.

Pokušavajući da poture "plemenite" ciljeve, udarajući na ono gde su ljudi "najtanji" a to je ljudska patnja i tragedija u kojoj su prvenstveno stradala deca i mladi u dva masakra na Vračaru i u Mladenovcu, pravi organizatori protesta su sve vreme negirali da je skup politički, a onda se videlo da su upravo transparent "Srbija protiv nasilja" nosili samo političari.

Budući da su i na Tviteru pokušali da "proguraju" svoj spin, čudno je da se ipak jednom od njih "omaklo" kako je ovaj skup ipak politički, zbog čega ga je posle razapela Tviter zajednica.

 

 

- Ogroman broj građana odazvao se pozivu opozicionih stranaka - napisao je Srđan Milivojević, poslanik Demokratske stranke na svom Tviter profilu.

- Ufff kakav faul. Briši ovo Srđane...

- Opozicija je umrla. Opozicija se bavi raspravom i svadjom medjusobno i u sopstvenim redovima. Nemate nikakav plan. Uradite nešto!

-  Milivojeviću bolje obriši twitt kotraproduktivan je za opoziciju

- Da sam znala da je opozicioni skup, ne bih došla

Bili su samo neki od negativnih komentara ispod Milivojevićeve objave na Tviteru.

BONUS VIDEO: