NA PUTU SAM ZA NJUJORK, ZVAĆU ZAGRAĐANINA ČIM SE VRATIM: Dačić se oglasio o skandalu ćerki funkcionera SPS!


IZVOR: Republika - 28.04.2023 | 14:57


Ivica Dačić, lider SPS, koga je vest o skandalu koji su izazvale ćerke njegovog funkcionera Vladana Zagrađanina- vikale službenici AV, AV, zatekla u Njujorku, kaže da je iznenađen, ali da je njihov odnos prema Vučiću pozitivan.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić
NA PUTU SAM ZA NJUJORK, ZVAĆU ZAGRAĐANINA ČIM SE VRATIM: Dačić se oglasio o skandalu ćerki funkcionera SPS!

Ivica Dačić u razgovoru za Republiku kaže da je iskreno iznenađen time što čuje. 

- Na putu sam, u Njujorku (zasedanje UN), ne znam šta se desilo, zvaću Zagrađanina kad se vratim. Iznenađen sam. A naš odnos prema Vučiću je pozitivan - kaže Dačić. 

Podsetimo, ćerke funkcionera SPS Vladana Zagrađanina, Anja i Mia vređale su i pretile batinama policijskoj službenici koja ih je upozorila na neprimereno ponašanje.

- Anja i Mia Zagrađanin su se provlačile ispod traka postavljenih za obavezan smer kada su došle na pasošku kontorlu, službenica ih je upozorila, a one su tada počele da laju AV-AV i da je vređaju, kao i da joj prete batinama - pisao je Informer.

Foto: ST/D.KADIĆ

 

Kako dalje dodaje, njih su preuzeli radnici Odseka za suzbijanje prekograničnog kriminala i suzbijanja ilegalnih migracija, a u konsultaciji sa dežurnim tužiocem dogadaj je klasifikovao kao krivično delo.

Zagrađanin je bio prisutan i nije se pozivao na poslanički imunitet, ali takođe nije ništa uradio kako bi sprečio svoje ćerke da vređaju aktuelnu vlast i predsednika Vučića.

Zagrađanin: To su gluposti

- To su gluposti, dete jeste prošlo ispod trake i vratilo se nakon upozorenja, taman posla da je bilo vređanja i pretnji, postoje svedoci, ja nisam bio konkretno baš na tom mestu ali supruga jeste - odgovara na naša pitanja funkcioner SPS uz poruku da će tražiti od ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića da izda nalog za tonski i video zapis sa aerodroma.