TEŠKE OPTUŽBE I NAPADI NA VUČIĆA IZ REGIONA: Ono što se piše nije nimalo naivno - predsednik Srbije na meti Milovog glasnogovornika!


IZVOR: Republika - 02.04.2023 | 10:11


Nasuprot čoveku koji pokušava da učini sve da njegov narod živi bolje, Milov podanik Andrej Nikolaidis neuspehe svojih ktitora pokušava da "prišije" jačanju Srbije.

Foto: Tanjug/J. ILIC, Printscreen
TEŠKE OPTUŽBE I NAPADI NA VUČIĆA IZ REGIONA: Ono što se piše nije nimalo naivno - predsednik Srbije na meti Milovog glasnogovornika!

Baš na dan predsedničkih izbora u Crnoj Gori, ponovo se oglasio mrzitelj Srba i glasnogovornik Mila Đukanovića Andrej Nikolaidis i izneo teške optužbe na račun predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića.

Naime, bosansko-crnogorski književnik i kolumnista koji "poene u regionu skuplja" atakujući na sve srpsko, nazvao je predsednika Aleksandra Vučića reformatorom nacionalizma. Kao argument za ovu tezu Nikolaidis uzima ljubav Aleksandra Vučića prema svom narodu i taj argument čak ne pokušava da prikrije.

Nasuprot čoveku koji pokušava da učini sve da njegov narod živi bolje, Milov podanik neuspehe svojih ktitora pokušava da "prišije" jačanju Srbije.

Najnoviji napad otpočinje jezivom laži - Pogledajte šta je tip uspio: da mu Vašington dozvoli da preuzme Crnu Goru, da preko Dodika do neviđenih razmjera zaoštri situaciju u Bosni, a da im zauzvrat nije dao ništa. Niti će im dati. Niti oko Kosova, niti oko ulaska Srbije u NATO i EU. Ništa. A na korak je od kompletiranja Srpskog sveta. Aleksadar Vučić je, kao što sam pisao, reformator srpskog nacionalizma.

Ove gnusne rečenice su samo početak otvorenog napada na predsednika Srbije, a Nikolaidis svoje ogorčenje i nemoć ne krije. Nižu se uvrede i optužbe, ali i upozorenja "svojima":

- Ako nekome, slučajno, nešto nije jasno… Aleksandar Vučić se ne zajebava. Što se ne bi moglo reći za crnogorsku i bošnjačku političku elitu koja mu se spektakularno bezuspešno suprotstavlja.

Ono što se nakon svega može reći je da se Aleksandar Vučić "zaista ne zajebava" kada ulaže u svoj narod i građane svoje zemlje, niti se "zajebava" sa tim da neće da se bavi drugima ni kada ga uslovljavaju, ali i da se Milo i Nikolaidis "ne zajebavaju kada javno odbijaju da se bave građanima Crne Gore". Čak i na dan izbora podanik Đukanovića pokušava da javnosti skrene pažnju sa onoga što je važno za taj narod, na Srbiju, Srbe i predsednika Vučića, a kako bi zadobio pažnju "ne zajebava se sa lažima".

Ovo naravno nije prvi put da Nikolaidis agresivno napada srpski državni vrh, pa treba podsetiti da u tome čak nema ni meru. Svojevremeno je pozivao i na likvidaciju istog. 

Nikolaidis je u autorskom tekstu napisao da bi aktiviranje eksploziva u dvorani “Borik” u Banjoj Luci 9. januara, tokom proslave 20. godina Republike Srpske (RS), kojoj su prisustvovali najviši zvaničnici Srbije i RS-a, bilo “civilizacijaski iskorak”.

Andreju Nikolaidisu očigledno nije strana gnusnost i nehumanost, a za to i ovaj put optužuje druge.

BONUS VIDEO