TAKO SE "BRANI KOSOVO": "Patriotska opozicija" na skupu pričala o vakcinama i svetskim zaverama po nalogu Viole fon Kramon


IZVOR: Republika - 17.03.2023 | 22:14


Ironija je što je naziv skupa bio "Ne kapitulaciji".

Foto: Printscreen
TAKO SE "BRANI KOSOVO": "Patriotska opozicija" na skupu pričala o vakcinama i svetskim zaverama po nalogu Viole fon Kramon

"Velike patriote" organizovale su skup u Beogradu povodom pogroma nad Srbima na Kosovu i Metohiji 17. marta 2004. godine, a tom prilikom govorili su o svemu, osim o Kosmetu.

Lažne patriote iz redova Novog DSS, Zavetnika i Dveri, na čelu sa francuskim potrčkom Milošom Jovanovićem, gospođom Stamenkovski i “velikim patriotom” Boškom Obradovićem, održali su danas u Beogradu skup koji su pokušali da predstave kao protest protiv evropskog plana za Kosovo, iako je činjenica da ih Kosovo i Metohija uopšte ne zanimaju, već samo gledaju kako da otežaju poziciju Srbije i predsednika Aleksandra Vučića pred sutrašnje pregovore u Ohridu.

Da je cela priča dela opozicije o Kosovu i Metohiji farsa videlo se na protestu u prestonici gde su navodno došli da "brane Kosovo". 

Jedan od govornika bio je Ratko Ristić, inače bivši dekan Šumarskog fakulteta kome su glavna tema bile svetske zavere, vakcine, Džulijan Asanž i sve što im je zadato da ispune po agendi njihove mentorke Viole fon Kramon.

Ironija je što je naziv skupa bio "Ne kapitulaciji", navodi Informer.