VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!


IZVOR: Republika - 16.03.2023 | 19:07


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da ne zna šta tačno opozicija hoće od njega jer sa jedne strane govore da je potpisao i osuđuju ga, a sa druge ga nabeđuju da nije.

Foto: Tanjug/ RADE PRELIĆ
VUČIĆ PATOSIRAO LAŽNE PATRIOTE: Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradovićem, Jovanovićem, Stamenkovski!

- Šta hoćete od mene, samo streljanje Aleksandra Vučića, nadam se metaforično. Ozbiljnu politiku ostavite nama. Oni govore Vučiću potpisao si, nisi, a u stvari jesi. Potpisao si ono što nismo videli šta je, ali ćemo objasniti da si nešto sakrio. I znaju da sam protiv Rusa, ali to krijem. U ludilo da ulazite ne možete i ne vredi. A šta bi im bila politika da će uspešnije da vode Srbiju. Zamislite da priču o veštačkoj inteligenciji spojite sa Obradivićem, Jovanovićem, Stamenkovski - rekao je on.

On je pokazao naslovnu stranu jednog dnevnog lista na kojoj se vidi da nešto potpisuje i rekao da on jeste nešto potpisivao, ali ne ono što bi opozicija htela.

- Da li je to objektivno ili fer. Da održim 500 konferencija da dokažem da neko nešto obmanjuje? Šta da kažem? - rekao je Vučić.