VUČIĆ NAJAVIO OSNIVANJE VELIKOG NARODNOG POKRETA U 2023.! Biće nadstranački i evo koju ću funkciju imati!


IZVOR: Republika - 09.03.2023 | 22:34


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gostuje u emisiji Ćirilica na TV Hepi gde govori o svim aktuelnim temama.

Foto: Printscreen
VUČIĆ NAJAVIO OSNIVANJE VELIKOG NARODNOG POKRETA U 2023.! Biće nadstranački i evo koju ću funkciju imati!

On je rekao da planira osnivanje velikog narodnog pokreta.

- Hoću da do maja tu politiku formulišemo, do skupštine stranke. Niko neće da ukine SNS, jer mislim da je to ubedljivo najbolja stranka. Da li tu ima kukolja, naravno da ima, i u tome je snaga SNS da to može da vidi.

- Želim da idemo u formiranje velikog narodnog pokreta koji bi bio nadstranački. To je neka vrsta narodnog pokreta za državu. Smatram da u ovom teškom periodu, jer je pred nama najteži politički period, te smatram da je tu potrebno postići jedinstvo.

- Najveći broj intelektualaca podržava Srbiju napretka, a ne da nam intelektualci budu ekstremisti. Nikakve razlike nema u stavovima između Majića i Biljane Stojković i Slobodana Samardžića i Siniše Kovačevića? U čemu je razlika - u volumenu psovki. Jedni su lažno ekstremno levi, jedni lažno ekstremno desni. Mi moramo da pokažemo da je prava elita za uspešnu Srbiju, Srbiju budućnosti, i to će nam biti jedan od ciljeva. I radnici i seljaci koji će da kažu "ne damo vam da uništite Srbiju", ni vama sa leve ni vama sa desne strane. To je moja ideja, da li ćemo uspetu u tome ili ne, videćemo - naveo je Aleksandar Vučić.

Bonus video: