HRANI KUČE DA TE UJEDE! Ovako je poslanica SNS opisala bivšu ministarku iz svoje stranke


IZVOR: Republika - 17.02.2023 | 15:58


Gaji kuče da te ujede, poručila je poslanica SNS Biljana Pantić Pilja, komentarišući izjavu bivše ministarke Zorane Mihajlović o divljanju ekstremnih desničara i pretnjama ubistvom predsedniku Aleksandru Vučiću.

Foto: Tanjug/Z. Zestić
HRANI KUČE DA TE UJEDE! Ovako je poslanica SNS opisala bivšu ministarku iz svoje stranke

Kako je navela Pilja, dok je Mihajlovićeva bila deo vlasti i dok je obavljala ministarsku funkciju, Aleksandar Vučić i Srbija su joj bili dobri.

- Kad je ostala bez beneficija pokazuje kako ne može da podnese što nema funkciju. Niko se na funkciji nije rodio, ali Zorana, izgleda, misli da jeste. Pokazalo se da je Aleksandar Vučić bio u pravu kada je odlučio da gospođa Mihajlović ne bude deo Vlade - navela je Pilja i dodala:

- Kao i uvek, pre svih nas je uvideo da postoje osobe koje su srasle sa funkcijom i kojima država Srbija nije na prvom mestu, nego lični interes.

Osim toga, poslanica SNS je navela da Mihajlović gaji ljubav prema stranim ambasadama, te da joj očigledno žao što nije uspeo teroristički napad na predsednika Vučića.

Prethodno, Zorana Mihajlović je iskoristila divljanje na protestu u Beogradu da napadne Vučića, sugerišući da je on negovao desničare i da mu se to obilo o glavu.