OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA: "Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce!" (FOTO)


IZVOR: Republika - 14.01.2023 | 15:57


I dalje opstaje i napreduje jedna mala slobodarska zemlja u srcu Evrope... - napisao je predsednik Vučić.

Foto: Tanjug, Instagram/Printscreen
OGLASIO SE PREDSEDNIK VUČIĆ I POSLAO SNAŽNU PORUKU GRAĐANIMA: "Vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce!" (FOTO)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić postavio je na Instagramu sliku vuka uz poruku "vuk ne gubi svoje snove zbog mišljenja jedne ovce."

- Svakoga dana kažu moramo da uradimo nešto po pitanju Kosova i Metohije, moramo da uradimo nešto po pitanju sankcija Rusiji, moramo da odustanemo od podrške našem narodu u Republici Srpskoj, i uprkos svemu, i dalje opstaje i napreduje jedna mala slobodarska zemlja u srcu Evrope... - napisao je predsednik Vučić na Instagram stranici "buducnstsrbijeav".

Predsednik je ovako još jednom  poručio kako jeponosan na činjenicu da Srbija napreduje u  svakom smislu.

 

 

Da podsetimo, danas je Aleksandar Vučić obišao radove na izgradnji brze pruge Novi Sad - Subotica iiskoristio divnu priliku da pokaže i dokaže građanima kako se svaki danradina  tome da oni bolje žive.

- Cilj je da Srbija napreduje i grabimo ka tome - istakao je predsednik.

 

Predsednik je rekao da je za njega važno da su snovi i želje da se nešto uradi brže i lepše ostvarivi i smara da to ne može biti loše.

-  Mi sad imamo jednu od najboljih pruga u Evropi na relaciji Beograd - Novi Sad, a uskoro ćemo imati i Novi Sad - Subotica. To je značajan napredak. Trudimo se i borimo i da sada radimo kad imamo rat. Podižemo zemlju onako kako je u istoriji nismo podizali - rekao je Vučić.

Foto: FOTO TANJUG / TARA RADOVANOVIĆ/ nr

Aleksandar Vučić

- Ja sam stavrno srećan i ponosan zbog svega što gradimo i radujem se što ste vi zadovoljni - dodao je predsednik.

Na provokativno pitanje tajkunskog medija N1 da radovi nisu išli brzinom koja je ranije najavljivana, predsednik je odgovorio:

- Uvek sam zadovoljan kad dođete da govorim o velikim uspesima vaše države i što tako neskrivenu radost pokazujete. Da, ja sam govorio da ćemo mnogo brže da završimo i je li to loše.? Jesu li ti moji snovi da nešto brže i bolje uradimo loše? Ali evo, moji se snovi ostvaruju. Kasne, ali se ostvaruju. Kad mi tako postavite pitanje srećan sam i ponosan da mogu da vam odgovaram jer kao što rekoh 36 godina nije podignut nijedan kilometar puteva, do 2012. godine - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO