LUTOVČEVA FUNKCIONERKA BELIVUKOV MEGAFON! Demantovala je Zorićeva: Pratim svako suđenje Belivuka i Miljkovića, izrečeno sijaset nebuloza


IZVOR: Republika - 26.10.2022 | 14:07


Lutovčeva funckionerka Dragana Rakić, navela je kako je Belivuk kriminalac, koji je prema sopstvenom priznanju imao kontakte sa vrhom države.

Foto: Tviter printscreen
LUTOVČEVA FUNKCIONERKA BELIVUKOV MEGAFON! Demantovala je Zorićeva: Pratim svako suđenje Belivuka i Miljkovića, izrečeno sijaset nebuloza

U izlaganju koje je emitovano na N1, funkcionerka DS Dragana Rakić iznela je niz neistina, u pokušaju da poveže Belivukov klan sa vladajućom partijom i samim njenim vrhom.

- Belivuk, svakako jedan od najvećih kriminalaca, koji je optužen za monstruozna ubistva, jeste proizvod i oruđe Vlade i vlasti Aleksandra Vučića. Veljko Belivuk je jasno, više puta naglasio, da je on član SNS i da je imao direktnu komunikaciju sa najvišim funkcionerima SNS, sa najvišim službenicima u Vladi Republike Srbije i to niko nije demantovao od članova SNS - rekla je Rakićeva.

Nekada prva perijanica ove televizije, koja je jednom prilikom demantovala laži na kojima je insistirao ovaj tajkunski medij, Jelena Zorić, sada novinarka BIRN i Vremena u emisiji Utisak nedelje iznela je detalje sa suđenja Belivuku i Miljkoviću, koji su opovrgli sve što je Rakićeva iznela.

 

 

- Evo šta hoću da kažem, ja pratim svako suđenje, to mi je posao, ja sam novinar hroničar i zapisujem šta govore. I Belivuk i Miljković, tokom iznošenja odbrane izneli su sijaset stvari za koje bi bilo gubljenje vremena, očigledno, da ih tužilac pozove, jer se vidi da lupaju i vidi se da govore nebuloze - navela je novinarka.

Zorićeva je komentarišući jedan od predloga u "Utisku nedelje" obrazložila da su izjave optuženih u slučaju Belivuk, potpuno kontradiktorne.

- Do te mere da im se ne poklapaju datumi, sami sebe poreknu u toku izlaganja. Sve ostalo što oni govore, to su porpilično gluposti, radio je to, radio je ovaj, radio je onaj - zaključila je Zorićeva.

Podsetimo, Zorićeva je najnagrađivanija novinarka u Srbiji u istraživačkom delu profesije, a veliku pažnju iznela su saznanja koja je iznela na Newsmax Adria TV. Tada je objavila da Vučićevog brata Andreja „nema u aferi Jovanjica“, o kojoj je podrobno izveštavala za N1 TV.

BONUS VIDEO: