DAČIĆ O OBRAĆANJU PREDSEDNIKA: Ovo je primer odgovornog odnosa prema narodu i državi!


IZVOR: Republika - 08.10.2022 | 10:03


Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić istakao je da je današnje obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića primer odgovornog odnosa prema narodu i državi

Foto: Tanjug
DAČIĆ O OBRAĆANJU PREDSEDNIKA: Ovo je primer odgovornog odnosa prema narodu i državi!

- Obraćanje Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića je primer odgovornog odnosa prema državi i narodu i svim izazovima sa kojima smo suočeni, od političkih pritisaka do ekonomske i socijalne situacije - rekao je Ivica Dačić za Informer i dodao:

Od presudnog je značaja narodno jedinstvo i politička stabilnost u Srbiji, i zato želim u svoje ime i u ime Socijalističke partije Srbije da pružim punu podršku Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću u vođenju politike koja se, pre svega, bazira na interesima Srbije i srpskog naroda. To je razlika između ozbiljnog državnika  i politikanata koji gledaju samo svoje partijske interese čak i ako je to na štetu Srbije.-

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas u 10 časova naciji i tom prilikom istakao da Srbija neće menjati svoju politiku i da će nastaviti svoj evropski put, ali da neće ni uvoditi sankcije Rusiji.

Predsednik je istakao i da Srbija ima planove u pogledu izgradnje novih naftovoda, ali i da imamo dovoljno zaliha gasa i hrane.

U obraćanju je najavio i povećanje penzija i plata, a do kraja 2025. godine rekao je da će prosečna plata ići do čak 900 evra. 

Mladima će i do Nove godine biti isplaćeno 5000 dinara.

BONUS VIDEO: