VLADIMIR ORLIĆ poslao brutalnu poruku: OPET VUČIĆ BRANI SRPSKI NAROD!


IZVOR: Republika - 17.07.2022 | 12:09


Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, Vladimir Orlić, reagovao je na skandaloznu odluku hrvatskih vlasti da se Vučiću zabrani poseta Jasenovcu.

Foto: printscreen
VLADIMIR ORLIĆ poslao brutalnu poruku: OPET VUČIĆ BRANI SRPSKI NAROD!

Vladimir Orlić, član Glavnog odbora Srpske napredne stranke, reagovao je na skandalozno odluku ustaških vlasti da zabrane predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću privatnu posetu Jasenovcu i tom prilikom poslao je oštru poruku svima koji su podržali ovaj postupak.

- Kada su započeli fazu izjavom: "Ukazivanje na srpske žrtve je provokacija!" - Vučić je podigao glas. Ostali - muk. Pa sledi još gore: "Polaganje cveća u Jasenovcu je izazivanje haosa!" - i opet Vučić brani srpski narod. A "nezavisni mediji", "opozicija", NVO i slični? Ćutaće ponovo - napisao je Orlić na svom zvaničnom profilu na Tviteru. 

 

 

Podsetimo, ustaški režim po svaku cenu želi da spreči predsednika Srbije da oda poštu žrtvama ustaških koljača i ne dozvoljavaju Vučiću da govori istinu o stradanju Srba u Jasenovcu.

Predsednik je želeo da oda poštu stotinama hiljada pobijenih, preklanih žrtava u Jasenovcu, ali umesto toga usledila je hajka ondašnjih medija koja je Vučića okarakterisala kao nekog ko dolazi da bi napravio "haos" i to uoči njihove proslave "Oluje", još jedne zločinačke akcije u kojoj je stradao srpski narod.

BONUS VIDEO: