DRAMATIČNO UPOZORENJE ŠEŠELJA - ALBANCI SPREMAJU KRVOPROLIĆE: Lider radikala smatra da Srbija ima samo jedan put, POMENUO LONDON!


IZVOR: Republika - 05.07.2022 | 08:00


Predsednik SRS Vojislav Šešelj smatra da Zapadne sile huškaju albansko rukovodstvo na Kosovu i Metohiji da izazove krvoproliće.

Foto: Printskrin/RTV PINK
DRAMATIČNO UPOZORENJE ŠEŠELJA - ALBANCI SPREMAJU KRVOPROLIĆE: Lider radikala smatra da Srbija ima samo jedan put, POMENUO LONDON!

Gostujući na TV Pink Šešelj je konstatovao da cilj toga da srpski organi reda reaguju jer Srbija ne može da mirno posmatra kako joj ubijaju narod. 

- Srbiju će to suočiti sa novim problemima. Ubeđen sam da neće bombardovati Srbiju jer onda bi Velika Britanija rizikovala da potone u more. Sa Rusijom više nema šale - ocenio je Šešelj dodajući da Beograd mora da pokazuje da je istinski prijatelj sa Moskvom.

Foto: Tanjug/AP

Raskrstio s' pameću: Aljbin Kurti

- Da Rusija vidi da, ako ponovo stradamo, stradamo zbog nje i ona može da nas uzme u zaštitu, može da zapreti... "Ili se okanite Srba, ili ode London!" Zašto da ne ode London? Kako su otišli Hirošima i Nagasaki? Ako nemate dovoljnu silu da to sprečite, onda se okanite ćoravog posla! Sad je Rusija sila bez premca. Mislite da bi Amerikanci reagovali da jedan Sarmat raspali po Londonu i da London potone? Neće reagovati - rekao je lider radikala.

Sa velikom silom se ne može igrati na ovaj način, dodao je Šešelj.

Lider SRS smatra da Aljbin Kurti nije normalan čovek i da samozvanom premijeru lažne države nije bitno koliko će Albanaca žrtvovati da ostvari svoje ciljeve.

BONUS VIDEO: