VODITELJKA SE KANDIDUJE ZA LIDERA OPOZICIJE?! Ideja Šolakove pulenke: Iskoristiti krizu u svetu i srušiti Vučića! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 14.06.2022 | 08:49


Voditeljka na televiziji N1 Nataša Miljković smatra da bi opozicija trebalo da iskoristi krizu u svetu i skine aktuelnu vlast predvođenu predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Foto: Printscreen/N1
VODITELJKA SE KANDIDUJE ZA LIDERA OPOZICIJE?! Ideja Šolakove pulenke: Iskoristiti krizu u svetu i srušiti Vučića! (VIDEO)

Nataša Miljković je izgleda zaboravila da je novinar, profesionalac, pa se tokom emisije malo zanela i iznela ideju da opozicija treba da iskoristi situaciju u svetu i krizu izazvanu ratom u Ukrajini kako bi skinula s vlasti Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku.

Ili se možda Nataša, udarna igla vlasnika TV N1 Dragana Šolaka, preporučuje za novog lidera opozicije.

- Kome može da raste rejting u narednom periodu, da li vlasti koju čeka ekonomska i energetska kriza, teška zima... ili opoziciji koja to može da iskoristi - konstatovala je Nataša Miljković.

Nije prvi put da Nataša ima ispade ovog tipa, pa je tako nedavno cenzurisala i sprečila glumca i svojevremeno predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da govori loše o Junajted grupi, čiji je vlasnik Dragan Šolak.