ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!


IZVOR: Republika - 01.06.2022 | 09:20


Šefica informativne službe Srpske napredne stranke Vladanka Malović žestoko je reagovala na uvrede koji je lažni ekološki aktivista Savo Manojlović, u narodu poznatiji kao "Savo Paćoti", uputio na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: TANJUG/ S. RADOVANOVIĆ
ŠMOKLJO, IDI IGRAJ SE U PARKIĆU! Malovićeva izula Manojlovića iz Paćoti cipela: ŽESTOKA REAKCIJA!

Povodom inauguracije predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog stupanja na dužnost u drugom mandatu, Manojlović se oglasio na Tviteru uvredljivim rečima.

Poželeo bih mu mnogo više hrabrosti i manje servilnosti pred ljudima koji dolaze sa strane. Takođe mnogo više obzira i dostojanstva sa ljudima iz Srbije. Srećna inaguracija i poslednji mandat - napisao je Manojlović i verovatno ubrzo zažalio pošto je odgovor Manovićeve bio direktan i "bez rukavica".

 

 

- Ti, ljigice, koji za šaku dolara ližeš đonove strancima govoriš o servilnosti? Jesi li ti, šmokljo, dobio 2.224.914 glasova tog naroda, pa znaš šta je obzir i dostojanstvo? Nemoj ti o hrabrosti, ne smeš ni ime da mu pomeneš. Idi, hrabriša, igraj se u parkiću, lep je dan - napisala je Malovićeva.

 

 

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić položio je svečanu zakletvu u Skupštini Srbije, nakon čega je počeo da teče njegov drugi mandat na mestu predsednika.