ĐILAS NAREDIO GORILAMA - UZMITE GA I ODNESITE ODAVDE! Skandal kakav se ne pamti: ČETVORICA NA JEDNOG!


IZVOR: Republika - 17.01.2022 | 15:00


Lider opozicije tajkun Dragan Đilas naredio je svojim gorilama da se brutalno obračunaju sa Tomislavom Lovrekovićem, novinarom koji je u žižu javnosti dospeo nakon što je na televiziji Pink emitovan njegov dvadesetominutni film o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću - "Meta porodica".

Foto: printscreen
ĐILAS NAREDIO GORILAMA - UZMITE GA I ODNESITE ODAVDE! Skandal kakav se ne pamti: ČETVORICA NA JEDNOG!

Lovreković je došao sa buketom cveća u ruci koje je bilo namenjeno za Đilasovu uzdanicu Mariniku Tepić, međutim, ubrzo je došlo do incidenta.

Na snimku koji su brže bolje potrači da objave mediji pod Đilasovom kontrolom uz propratno saopštenje Stranke slobode i pravde, vidi se i čuje kako Đilas svojim poslušnicima izdaje naredbu - "Uzmite ga za ruke i izvedite ga napolje".

Foto: ST/N. PANČIĆ

 

 

Četvorica Đilasovih gorila potom hvataju Lovrekovića za noge i ruke i odnose ga nekoliko metara dalje dok on sve vreme govori: "Evo demokratije. Moj Dragane, pa to je tvoja demokratija".

 

 

- Nemoj da pretiš i da nazivš pudlicom. Sram da te bude! Jednoj ženi pretiš. Ti si rekao da je Ćuruvija trebalo da bude ubijen. Ti si dečko bolestan! - čuje se kako izgovara Đilas nekoliko sekundi kasnije.

Foto: printscreen

 

 

- Evo, tebi pretim! Pravosnažno sam oslobođen, a ti ćeš biti pravosnažno osuđen - odgovara Lovreković Đilasu.

- Dragane, Đilase, zašto se bojite različitog mišljenja - kazao je još Lovreković pre nego što je povučena metalna kapija a njemu onemogućen prilaz.