RAZOČARANJE NA TELEVIZIJI KOJA PODRŽAVA ĐILASA: Nevena Madžarević provocirala sagovornika, on joj na kraju održao profesionalno predavanje! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.12.2021 | 07:41


Na opozicionoj televiziji Nova S novinarka Nevena Madžarević pokušala je da isprovocira Milana Božovića iz Komiteta za bezbednost saobraćaja da su putevi u Strbiji i glavnom gradu potpuno neprohodni, ali joj je on na kraju održao profesionalno predavanje.

Foto: Printsctreen
RAZOČARANJE NA TELEVIZIJI KOJA PODRŽAVA ĐILASA: Nevena Madžarević provocirala sagovornika, on joj na kraju održao profesionalno predavanje! (VIDEO)

Novinarka televizije koja podržava Dragana Đilasa pokušala je u više navrata da isprovocira sagovornika Milana Božovića da su putevi u Srbiji i glavnom gradu neprohodni, ali ju je profesionalac iz Komiteta za bezbednost saobraćaja potpuno demantovao odgovorima. 

 
$bp("Brid_39380939", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"921361"});

Novinarka ove televizije bliske opoziciji je toliko insistriala da je sve katastrofa, da je iznervirala svog sagovornika koji je morao da joj održi profesionalno predavanje.

 
$bp("Brid_39380995", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"921363"});

Na seriju provokativnih pitanja kako su gradovi u Srbiji bili neprohodni, Božović je dao jasan odgovor.

- Nije baš bilo toliko neprohodno. Sneg koji je pao bio je težak i mokar, koji je sam po sebi otežavao destabilizaciju, kretanje i čišćenje. Retko koja država može sa ovakvim padavinama, u prvim satima potpuno da očisti grad. Ja sam imao priliku da rukovodim u nekom gradu, morao sam da donosim odluku da moram da obustavim autobuski prevoz, jer u roku od 15 minuta vetar nanese toliko snega da je nemoguće obaviti saobraćaj. Da rezervišete mehanizaciju na tom delu puta za tih 15 minuta, a da sve ostalo ostane neraskrčeno je potpuno neizvodljivo.

Bonus video: