PONOVO SE OGLASILA ALBANSKA LOBISTKINJA, OVAJ PUT TRAŽI KRV NA ULICAMA BEOGRADA: Srbiji nema više gledanja kroz prste


IZVOR: Republika - 05.12.2021 | 21:10


Viola fon Kramon albanska lobistkinja i poslanica Zelenih u Evropskom parlamentu u izjavio za tajkunski portal iza kog stoji Dragan Đilas koji je bio glavni predvodnik demoliranja Beograda na jučerašnjim tzv.ekološkim protestima kazala je da oni koji su u subotu izašli na ulice imaju apsolutna prava na protest.

Foto: Tanjug/AP
PONOVO SE OGLASILA ALBANSKA LOBISTKINJA, OVAJ PUT TRAŽI KRV NA ULICAMA BEOGRADA: Srbiji nema više gledanja kroz prste

Ona se osvrnula na Rio Tinto koji u našoj državi treba da otvori rudnik litijuma, kaže da svi koji su navodno protstvovali iz ekoloških razloga zabrinuti, i da imaju apsolutna prava na protest.

Na taj način Viloa je indirektno dala zeleno svetlo Draganu Đilasu i opoziciji za organizovanje novih nereda u Beogradu, iako vlast u Srbiji što se tiče Rio Tinta i njegovog dolaska sve je transparentno obelodanila, a to je dokazao i predsednik Vučić svojom pojavom među građane u Gornjim Nedeljicama gde je saslušao probleme meštana i njihovo mišljenje po pitanju otvaranja rudnika u tom kraju.

Ne štedeći reči, Viola je pripretila predsedniku Vučiću da čim se formira nova vlada u Nemačkoj da će se Srbiji postaviti novi zahtevi koji nisu nimalo prijatni, te naglasila da više neće biti gledanja kroz prste.

Bonus video: