PREMIJERKA ODUVALA ĐILASOVU UPOSLENICU MARINIKU TEPIĆ: Bez Vas bi bavljenje politikom bilo dosadno i suviše ozbiljno!


IZVOR: Republika - 02.12.2021 | 14:21


Premijerka Srbije Ana Brnabić ismejala je smehotresnu izjavu perjanice Dragana Đilasa, najpoznatije preletačice na srpskoj političkoj sceni, Marinike Tepić.

Foto: Tanjug/Slobodan Miljević, Zoran Žestić
PREMIJERKA ODUVALA ĐILASOVU UPOSLENICU MARINIKU TEPIĆ: Bez Vas bi bavljenje politikom bilo dosadno i suviše ozbiljno!

Tepićeva je, naime, odvalila glupost na društvenoj mreži tviter i tako dala šlagvort premijerki da napiše sarkastičan tvit.

Đilasova uzdanica se, naime, povodom saopštenja MUP Srbije u kojem se građani pozivaju da prijave demonstrante koji im ograničavaju slobodu kretanja, oglasila na Tviteru, ali bolje da nije.

 

 

- U subotu svi pozivajmo ovaj broj MUP-a i prijavimo policiji policiju i njihovu parapoliciju ukoliko nam blokira put i onemogući da slobodno iskažemo mišljenje i protest kroz građansku neposlušnost! - odvalila je Tepićeva, na šta je reagovala premijerka.

- "U subotu pozovite MUP i prijavite policiju", kaže Marinika. Kokoške u Moroviću su ozbiljno zabrinute da će biti zaboravljene u moru Marinikinih spektakularnih izjava. Hvala, Marinika, bez Vas bi bavljenje politikom u Srbiji bilo dosadno i suviše ozbiljno - napisala je premijerka.