VREME JE DA SE SUPROSTAVIMO VELIKOSRPSKOM MONSTRUMU: Ugljanin huška ljude da protestuju, građanima Srbije poručio da im se CRNO PIŠE


IZVOR: Republika - 01.12.2021 | 15:22


Nalik na Vesnu Pešić koja je na Tviteru pozvala građane da se priključe nezakonitim blokadama puteva, uz opasku da "nam trebaju ljudi kao Crni da biju srpske četnike, oglasio se i lider SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin koji je pozvao građane da se priključe protestima i "suprotstave se velikosrpskom monstrumu"

Foto: Printscreen
VREME JE DA SE SUPROSTAVIMO VELIKOSRPSKOM MONSTRUMU: Ugljanin huška ljude da protestuju, građanima Srbije poručio da im se CRNO PIŠE

Građani su "konačno odlučili da se suprostave mostrumu koji se zove velikosrpska politika, a koji predviđa da istrebi sve koji se sa njima ne slažu".

- Čitavim bićem podržavamo proteste građana širom Srbije, jer narod može sve, a ovo je u skladu sa Ustavom zemlje. Ovo je u skladu sa izbornim zakonima, jer je vlast obećala jedno, a bori se za drugo - rekao je lider SDA Sandžaka.

Ugljanin je ocenio da jugoslovenska kriza "ni nakon 31 godine" još uvek nije rešena, jer kako je rekao, čelnici Srbije štite i veličaju ratne zločine i zločince.

- Ako se nastavi sa veličanjem ratnih zločinaca, onda se nama Bošnjacima u ovom velikosrpskom okruženju crno piše, ali i građanima Srbije koji protestuju, a preti im predsednik države. Crno se piše i Ženama u crnom, koje predstavljaju ljudsku savest, a kojima već drugi put za mesec dana napadaju službene prostorije - naveo je Ugljanin, a piše Beta.

BONUS VIDEO: