ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)


IZVOR: Republika - 30.11.2021 | 07:34


Lider tajkunske opozicije Dragan Đilas po ko zna koji put pokazao je da je spreman na sve kako bi napao vladajući režim i zaradio neki jeftin politički poen.

Foto: ST/P. DIVAC
ĐILAS POKAZO PRAVO LICE: Tajkunu smeta Radiša jer ga podseća na sve ono što nije uradio, A MORAO JE! (FOTO)

Mediji pod njegovom kontrolom, konkretno niskotiražni tabloid Danas, objavio je nekoliko tekstova u kojima se napada predsednik Srbije Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka (SNS), dok se istovremeno narod koji podržava politiku vladajuće stranke naziva "sendvičarima".

Foto: ST/P. DIVAC

 

 

Đilas i njegovim medijskim poslušnicima trn u oku je i uterivač "Radiša", koji su naprednjaci predstavili na velikoj akademiji stranke.

Zbog toga je Đilasov medijiski megafon Danas osuo drvlje i kamenje po naprednjacima, najverovatnije zato što "Radiša", kao simbol radne etike vlasti, podseća Đilasa šta sve nije uradio dok je on lično gazdovao Beogradom, a njegovo žuto preduzeće Srbijom.

Foto: ST/P. DIVAC

 

 

Takođe, Danas nije propustio priliku ni da se naruga građanima Srbije koji podržavaju politiku SNS i predsednika Vučića, pa ih je po starom običaju nazvao "sendvičarima".

Naime, u Danasu je objavljen tekst u kome se tvrdi Vučić predstavlja kao čovek iz naroda i "sendvičima provocira opoziciju" (?!).

Đilas i njegovi sledbenici poput Marinike Tepić najverovatnije u sendvičima vide "provokaciju", jer su navikli na kavijar u Londonu.