Ovaj čovek stvarno nema meru: Bojan Pajtić na Tviteru uporedio protivnike ekoloških protesta sa najgorim ustaškim zločincima


IZVOR: Republika - 29.11.2021 | 11:54


Nekadašnji lider Demokratske stranke i šef pokrajinske Vlade ali i aktuelni profesor prava Bojan Pajtić najnovijom objavom na svom Tviter nalogu i sramnom uvredom prevršio je svaku meru! On je protvnike navodnih ekoloških protesta uporedio ni manje ni više nego sa najkrvoločnijim zločincima 20 veka iz redova ustaša.

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Ovaj čovek stvarno nema meru: Bojan Pajtić na Tviteru uporedio protivnike ekoloških protesta sa najgorim ustaškim zločincima

Na svom Tviter profilu postavio skrinšot iz filma “Dara iz Jasenovca”, a na kom je prikazana scena Ustaša sa čekićem uz komentar:

U slučaju da se neko pita otkud botovima ideja da krenu čekićima na goloruke demonstrante…

Ovakav postupak Pajtića osudili su Tviteraši u komentarima rečima da je ovoga puta “stvarno preterao”. Uz poruku da bi trebalo da ga obriše. Pajtić im je poručio da ništa nije previše kada je vlast u pitanju.

 

 

Podsetimo, da su tokom Drugog svetskog rata eskadroni smrti u logoru Jasenovac na najmostrozniji način ubijali logoraše pre svega Srbe čekićem u glavu. Eto, na takav način Pajtić pokazuje na stotine hiljada žrtava u logorima NDH.

Bojan Pajtić je ovim sramnim tvitom pokazao šta misli svima onima koji imaju različito političko mišljenje od njega.

Inače, Pajtić o svojim objavama ne retko se preko društvenih mreža opravdava svako nasilje ako je ono usmereno protiv atukelne vlasti.