ŽAKLINA, MOLIM VAS, UPRISTOJITE SE! Skandal na konferenciji premijerke, Brnabićeva žestoko odgovorila na provokacije novinarke N1! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.11.2021 | 11:35


Premijerka Srbije Ana Brnabić odgovorila je na provokativno pitanje novinarke N1 Žakline Tatalović nakon što je predstavila rezultate rada kabineta iz Nemanjine 11.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Ana Brnabić predstavila rad Vlade Srbije i odgovorila na provokacije N1

- Institucije su, u vreme ove vlade, u vreme prethodne vlade i vreme Aleksandra Vučića, slobodne i nezavisne da rade svoj posao. Ako se dokaže da je bilo koja afera, koju ste vi pomenuli ili fabrikovali, istinite, ti ljudi više neće biti u Vladi Srbije - navela je Brnabićeva.

Ona je istakla da je zadovoljna radom svog tima.

- Što se tiče ministara, da ja sam zadovoljna sa svojim timom, jer da nemamo ovakav tim, ne bismo imali ovakve rast. A, ja sam sigurna da čak i vi morate da priznate da Srbija ima najveći kululativni, ili jedan od najvećih u Evropi - poručila je predsednica Vlade Srbije.

 

 
$bp("Brid_90411", {"id":"23323","width":"16","height":"9","video":"892103"});

 

Nezadovoljna odgovorima koje je dobila, Tatalovićeva je u više navrata pokušala da upadne u reč Brnabićevoj, na šta su joj saradnici premijerke poručili da se upristoji.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Žaklina Tatalović

O Dijani Hrkalović

Odgovarajući na pitanje o Dijani Hrkalović, bivšoj državnoj sekretarki MUP Srbije, premijerka je ocenila da je njenim privođenjem država pokaza da nema zaštićenih.

- Isto je i sa privođenjem bivšeg predsednika oštine Grocka - istakla je premijerka.