VUČIĆU, NAJURI STEFANOVIĆA! Boža Spasić bez okolišanja: Bio je u vezi sa kriminalkom, kako ga nije sramota da stoji pred vojnicima! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.10.2021 | 08:12


Stručnjak za bezbednost i bivši operativac Državne bezbednosti Božidar Spasić gostujući na TV Pink osvrnuo se na povezanost bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa aferama koje poslednjih dana tresu društveno-političku scenu Srbije.

Foto: Tanjug/J. MAMULA/printscreen

Nebojša Stefanović i Božidar Spasić

Govoreći o povezanosti Stefanovića i bivše državne sekretarke MUP Dijane Hrkalović koja je uhapšena zbog sumnje da je počinila krivično delo trgovina uticajem, Spasić je ocenio da bi sve trebalo raščistiti do najsitnijih detalja.

- Šta ste vi radili, alo, šta ste radili i zašto ste dozvolili da se to dogodi?! To je pitanje za bivšeg ministra unutrašnjih poslova na koje se on pravi blesav - podvukao je Spasić.

Prema njegovim rečima, u ovom momentu ne sme se dozvoliti da ljudi koji su naprivili krupne greške i dalje budu na vlasti.

- Stefanović sad treba da stane ispred čete, i kad vidi sve ove naslove u novinama, da je bio u vezi sa ovom kriminalkom, i on kao ne zna šta vojnici misle o njemu - rekao je Spasić i dodao da razume predsednika Srbije Aleksandra Vučića koji ima želju da se sve afere u potpunosti rasvetle.

- Predsednik ima želju da se sve rasvetli, pa da ga onda najuri, i to će tako biti - zaključio je Spasić.

 
$bp("Brid_34802618", {"id":"22746","width":"16","height":"9","video":"885660"});